Izabrani selektori reprezentacija

Stoni tenis

Izabrani selektori reprezentacija

Na 4. sjednici Upravnog odbora Stonoteniskog saveza BiH izabrani su selektori stonoteniskih reprezentacija.

Za selektora muške seniorske reprezentacije BiH izabran je Vladimir Ivanek iz tuzlanskog Stonoteniskog kluba (STK) ''Kreka''. Selektor muške juniorske reprezentacije BiH je Srđan Miličević iz STK ''Vogošća''.

Selektor muške kadetske reprezentacije je Danijel Berezovski iz STK ''Mostar'', dok selektor ženske reprezentacije nije izabran, a konkurs će biti objavljen danas na internet stranici Stonoteniskog saveza BiH.

Trener STK ''Željezničar'' Amela Hadžiahmetović je izabrana za selektora ženske juniorske reprezentacije, dok je Goran Unčanin iz STK ''Prijedor'' selektor ženske kadetske reprezentacije BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.