Izrael domaćin na Floridi

Zbog nesigurne situacije

Izrael domaćin na Floridi

Međunarodni teniski savez (ITF) objavio je kako će se susret za ostanak u Svjetskoj grupi Davis Cupa između Izraela i Argentine igrati od 12. do 14. septembra u američkom gradu Sunriseu na Floridi na tvrdoj podlozi.

Zbog nesigurne situacije u Izraelu ITF je ranije donio odluku kako se taj susret mora odigrati na neutralnom terenu, a Izraelci su izabrali SAD. Osim susreta Izraela i Argentine, i dvoboj Ukrajine i Belgije morat će se igrati na neutralnom terenu, ali Ukrajinci još nisu izabrali mjesto gdje će biti domaćini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.