Janković u polufinalu

Tri nositeljice među četiri

Janković u polufinalu

Tri nositeljice Caroline Wozniacki, Jelena Janković, Agnieszka Radwanska i nepostavljena Julia Goerges igrat će sutra u polufinalu WTA turnira.

U meču dvije teniserke koje su držale prvo mjesto na WTA rang listi, više uspjeha je imala Caroline Wozniacki. Dankinja je krenula sa ranim breakom, povela je 3-1, 4-2. Prvu priliku da završi set je propustila u osmom gemu, ali je iskoristila sljedeću priliku za 6-3.

Opet je u drugom setu Wozniacki povela 3-1, Ivanovićeva se vratila na 3-3. Nastavak seta je ponudio odličan tenis, gubili su se servisi na obe strane. Wozniacki je sa breakom došla na 5-4, na svoj servis gem, ali je pitanje pobjednice odloženo za dva gema kasnije. Ivanovićeva je spasila jednu, ali ne i drugu meč loptu.

Jelena Janković je izborila polufinale preko Samanthe Stosur. Break u sedmom gemu prvog i onaj za vodstvo 3-2 u drugom se se pokazali kao preusdni za rasplet meča u kojem je Janković slavila 6-4,6-2.

Najviše posla je imala upravo nepostavljena Julia Goerges.Goerges je ispustila 3-1 i prvi set u meču sa Danielom Hantuchovom. U drugom se Slovakinja skoro vratila na 5-4, ali je na kraju break za 1-0 u trećem odveo Georges u polufinale.

Agnieszka Radwanska je plasman u polufinale osigurala nakon svega 66 minuta. Deveta nositeljica, Sabine Lisicki je šest puta izgubila svoj servis, osvojila je tek tru gema.

 Rezultati četvrtfinala:
Caroline Wozniacki (Dan,3) - Ana Ivanović (Srb) 6-3,7-5
Jelena Janković (Srb,8) - Samantha Stosur (Aus,4) 6-4,6-2
Agnieszka Radwanska (Pol,5) - Sabine Lisicki (Njem) 6-2,6-1
Julia Goerges (Nje) - Daniela Hantuchova (Svk) 4-6,6-3,6-4


WTA