Jeste li spremni? Roger se za par dana vraća na teren

Igrat će na turniru u Stuttgartu

Jeste li spremni? Roger se za par dana vraća na teren

Švicarski teniser Roger Federer uskoro se vraća na teniske terene.

Federer se nakon problema sa povredom vratio početkom godine te je pomeo konkurenciju na Australian Openu, Indian Wellsu i u Miamiju, a onda je odlučio da preskoči kompletnu sezonu na šljaci računajući i Roland Garros.

On je objavio da će se na teren vratiti 12. juna te će učestvovati na turniru u Stuttgartu. Nakon toga, igrat će i u Halleu gdje je osvojio osam titula, a poslije toga slijedi Wimbledon. 

Podsjetimo, Federer se nakon sjajnih rezultata vratio među najbolje tenisere svijeta te trenutno zauzima visoko 5. mjesto na ATP listi i ima šansu da dodatno napreeduje u nastavku sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi