Južna Afrika izjednačila protiv Litve

Pobjednik u Helsinkiju čeka boljeg iz ovog meča

Južna Afrika izjednačila protiv Litve

Pobjednik meča Finska - BiH će u trećem kolu ili bolje rečeno finalu za ulazak u I grupu igrati protiv boljeg iz meča Južna Afrika - Litva. Nakon sjajno obavljenog posla naših tenisera, u nastavku vikenda ćemo posebno pratiti šta se događa u Centurionu.

Tamo je nakon prvog dana rezultat 1:1. Ricardas Berankis je dobio lako Jeana Andersena 3-6 6-7(2) 3-6. U drugom singlu je iskusni Rik De Voest u poprilično izjednačenom meču savladao Laurynas Grigelisa 7-6(5), 7-6(3), 2-6, 7-6(4). U subotu igraju parovi, tu bi blagu prednost mogli imati domaćini sa Andersenom i Klassenom, ali opet ovaj meč bi mogao biti otvoren do samog kraja, bez obzira kako
završi subotnji duel.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.