"Kada god izađem na teren svjestan sam da mogu izgubiti"

Rafael Nadal nakon nešto slabijih rezultata

"Kada god izađem na teren svjestan sam da mogu izgubiti"

Prvi igrač svijeta, Rafael Nadal ima priliku da se brzo oporavi od poraza u Monte Carlu. Španac će krenuti po svoju devetu titulu na ATP Mastersu u Barceloni. 

U Monte Carlu je Nadal izgubio od Davida Ferrera u četvrtfinalu, što je njegov najlošiji rezultat na tom turniru još od 2003. godine. Španac je priznao da mu je pouzdanje poljuljano nakon nešto lošijih partija u važnim mečevima. 

"Mislim da je početak sezone bio dobar, ali sam imao manjak samopouzdanja u nekim duelima. Svi moji rivali su jako opasni protivnici. Svaki od njih. Svaki put kada izađem na teren svjestan sam da mogu izgubiti," riječi su Nadala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti