Kadetkinje otputovale u Mađarsku

Kadetkinje otputovale u Mađarsku

M. Skaka

Ženska kadetska stonoteniska reprezentacija BiH jutros je otputovala na Hunagarian Cadet Open koji se igra od 15. do 17. januara 2010. godine u mjestu Tate u Mađarskoj.

Selektor ženske reprezentacije Goran Rajčić odredio je sljedeće kadetkinje:

1. Hadžiahmetović Emina (STK „Željezničar“ – Sarajevo)
2. Kovač Ajla (STK „Željezničar“ – Sarajevo)
3. Milojica Sanja (STK „Prijedor“ – Prijedor)
4. Jojić Dajana (STK „Banja Luka“ – Banja Luka)

Reprezentaciju će voditi trener kadetske selekcije Amela Hadžiahmetović, a poziv da sudi na ovom velikom medjunarodnom prvenstvu pripala je Pačavra Milivoju iz Prijedora.

Ovo prvenstvo će svakako dobro doći našoj najboljoj kadetkinji Emini Hadžiahmetovići koja je dobila poziv da bude prva rezerva na TOP-10 koji se igra u Toplčanima-Slovačka od 22. do 24. januara 2010. godine.

Na najnovijoj Evropskoj rang listi za kadetkinje naša Emina Hadžiahmetović zauzima visoko 11. mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.