"Kladioničari gube novac, pa mi prijete da će me ubiti"

Problemi za Samuela Grotha

"Kladioničari gube novac, pa mi prijete da će me ubiti"

Australski teniser Samuel Groth priznao je da u posljednje vrijeme ima velikih problema zbog prijetnji koje dobija sa svih strana.

Kako je izjavio, na njegovu adresu često stižu ozbiljne prijetnje i to od ljudi koji gube novac kladeći se na njegove mečeve.

"Prijete mi kladioničari, koji često prelaze granicu. Vrijeđaju me na najgori mogući način i garantujem vam da niste nikada vidjeli nešto slično tome. U šoku sam kada pročitam sve te poruke", započeo je Groth, te nastavio:

"Nekako se mogu suočiti sa prijetnjama upućenim meni, ali u sve to upliću i moju porodicu i djevojku i to me najviše zaboli. Kada pročitate da vama prijete smrću, a vašoj djevojci silovanjem, onda znate da su stvari otišle predaleko i ne bude vam svejedno".

"Kladioničari možda na mom meču izgube 50 dolara, a za mene je vrijednost mog meča mnogo veća od toga. Kladioničari ne razumiju kroz šta sve prolazimo mi teniseri", dodao je Australac.

Samuel Groth je nakon velikih i gnusnih prijetnji odlučio obrisati svoje račune na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi