Kladionice još uvijek vjeruju Đokoviću
Foto: EPA

Najbolji srbijanski teniser prvi favorit

Kladionice još uvijek vjeruju Đokoviću

Iako je do početka Roland Garrosa ostalo nešto manje od dva mjeseca, svjetske kladionice uveliko su izbacile ponudu za drugi ovosezonski Grand Slam.

Najpoznatija svjetska kladionica William Hill još uvijek vjeruje Novaku Đokoviću, koji je sa koeficijentom 3.00 prvi favorit za osvajanje ovog turnira.

Po mišljenju njihovih bukmejkera, drugi favorit je Rafael Nadal (3.50), dok se nešto manje šanse daju prvom teniseru svijeta Andyju Murrayu (4.50).

Kada su dame u pitanju, prvi favorit je Serena Williams (3.00), a slijede Garbine Muguruza (5.50) i Simona Halep (11.00).

Ovogodišnje izdanje Roland Garrosa na programu je od 28. maja do 11. juna, a titulu brane Novak Đoković i Garbine Muguruza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi