Kladionice na strani Đokovića

Srbin prvi favorit za osvajanje Roland Garrosa

Kladionice na strani Đokovića

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković za nekoliko dana započeće svoj pohod ka jedinom Grand Slam trofeju koji mu nedostaje. 

Nole je do sada 11 puta osvajao najveće turnire, ali niti jednom nije uspio da slavi na pariskoj šljaci. Najbliži je bio prošle godine kada je poražen u finalu od Švajcarca Stana Wawrinke.

Ipak, dominacija na ATP Touru i mnogobrojni trofeji ove godine zasigurno Novaka stavljaju na prvo mjesto favorita za osvajanje Roland Garrosa.

Sa tim se slažu mnogobrojni teniski stručnjaci, ali i najpoznatije svjetske kladionice po kojima je Srbin izraziti favorit.

Kladionica William Hill na trijumf Novaka Đokovića na drugom Grand Slamu sezone nudi kvotu 1.80, a slijede Andy Murray (5.00), Rafael Nadal (6.00) i Stan Wawrinka (12.00).

Damir Džumhur nalazi se u grupi od pedesetak tenisera kojima se daju minimalne šanse, pa tako koeficijent na najboljeg bh. igrača iznosi čak 501.00.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi