Kyrgios: Ne želim igrati tenis nakon tridesete

Australijanac u svom stilu

Kyrgios: Ne želim igrati tenis nakon tridesete

Nick Kyrgios svakako je jedan od najtalentovanijih tenisera na ATP Touru.

21-godišnji Australijanac pruža odlične partije u 2016. godini, te je ove sezone uspio da dođe i do svoje prve ATP titule u karijeri.

Teniski stručnjaci u njemu vide veliki potencijal, a prema njihovim izjavama, 19. igrač svijeta mogao bi u narednom periodu postati ozbiljan konkurent za sam vrh.

Kyrgios je široj javnosti poznat i po kontroverznom ponašanju, ali i po zanimljivim izjavama. Posljednja u nizu dolazi prije samog početka Roland Garrosa, a vezana je za njegovu karijeru. 

"Mislim da Nick Kyrgios neće igrati tenis poslije tridesete godine. Nisam siguran koliko će mi karijera trajati, ali što se mene tiče postoje još mnoge druge stvari u životu pored tenisa. Tenis u 30. godini? Nema šanse", izjavio je mladi Australijanac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi