Ljutiti Đoković se svađao sa engleskim novinarima

Naljutilo ga pitanje

Ljutiti Đoković se svađao sa engleskim novinarima

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković jučer je savladao Dominica Thiema u okviru prvog kola završnog Mastersa u Londonu.

Đoković je izgubio prvi set na kon tie-breaka, ali je kasnije pokazao svoju snagu te je preokrenuo i slavio sa 2:1. Nakon meča srbijanski teniser se svađao sa jednim engleskim novinarima koji su pokušavali da isprovociraju Đokovića.

U prvom setu Đoković je nakon loše igre odlučio baciti reket što je očito naljutilo novinare u Londonu. Jedan od njih je krenuo raspravu s Novakom, te mu je poručio da je na ovaj način mogao povrijediti nekoga. Novinar je dodao da je to već uradio na Roland Garrosu, te da je bio blizu suspenzije.

"Vi ste nevjerovatni, gdje nađete takve stvari. Nisam suspendovan, bio sam blizu, ali nisam. Da sam pogodio nekoga? Pa bilo bi ozbiljno, ali mogao je također padati snijeg u O2 Areni, ali nije", rekao je Đoković.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi