Mađari dobili parove, ne znamo protivnika

Uz BiH, dalje idu Portugal i Latvija

Mađari dobili parove, ne znamo protivnika

M. Maksimović

Nakon dva dana duela u Kišnjevu, još uvijek ne znamo ko će to biti naš protivnik u narednoj rundi takmičenja. Puno lakše od očekivanog, Fucsovics i Godry su deklasirali Albota i Ciumaca 3-6,2-6,3-6.

Prema najavama sutra bi prvi meč trebali igrati Fucsovics i Albot. Ukoliko Mađarska izjednači na teren će Dubarenco i Filipenko.Prošle godine su Mađari u drugom kolu ispustili 2:0 protiv Latvije, dok su 2011.godine bili u sličnoj situaciji kao i sada. Tada je Bjelorusija vodila 2:1 kao gost, a onda su mađari posljednjeg dana sa dvije pobjede stigli do konačnih 3:2.

 

EA Zona grupa II:

Bugarska - Finska 1:2

Irska - Estonija 1:0

Tunis - Latvija 0:3

Monaco - Bjelorusija 2:1

Moldavija - Mađarska 2:1

BiH - Luksemburg 3:0

Litva - Kipar 2:1

Portugal - Benin 3:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.