Mark Knowles novi trener Miloša Raonića

Bivši broj 1. u dubleu

Mark Knowles novi trener Miloša Raonića

Kanadski teniser Miloš Raonić ima novog trenera.

Riječ je o nekadašnjem broju 1. u double konkurenciji Marku Knowlesu. Njega je Raonić imenovao za novog trenera kako bi mu pomogao da se što bolje spremi za turnire na travi.

"Drago mi je što mogu objaviti da će se Knowles pridružiti mom timu. On počinje raditi sa mnom ove sedmice i pomoći će mi da se dobro spremim za turnire na travi. Nadam se da će mi pomoći njegovo iskustvo i stručnost", rekao je Raonić.

Podsjetimo, Kanađanin brani finale Wimbledona iz prošle sezone, a prije nekoliko dana prekinuo je saradnju sa Richardom Krajičekom koja je trajala samo šest mjeseci.

Knowles je u duble konkurenciji osvojio četiri Grand Slama, tri u muškom i jedan u mješovitom dubleu. Najbolji rankin u singleu mu je 96. pozicija krajem prošlog stoljeća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi