Mats Wilander izjavom 'bocnuo' Novaka Đokovića

Nekadašnji teniski as ponovo u centru pažnje

Mats Wilander izjavom 'bocnuo' Novaka Đokovića

D. Vejo

Dobro poznata stvar je da bivši teniserski as Šveđanin Mats Wilander nešto pretjerano i ne voli prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića.

To je imao priliku da pokaže kroz nekoliko, i ne tako ugodnih izjava na konto srbijanskog tenisera. Ovoga puta, otišao je korak dalje.

"Roland Garros bez Rafaela Nadala više nije zanimljivo pratiti", kazao je Wilander.

Ovo se po svemu sudeći odnosilo na srbijanskog tenisera ako uzmemo u obzir da je u izjavi Šveđanin spomenuo upravo jednog od njegovih najvećih protivnika.

Podsjetimo, početkom tekućeg mjeseca Wilander se obratio Đokoviću s rečenicom da mora da osvoji Roland Garros ukoliko zaista želi da bude najbolji na svijetu aludirajući na činjenicu da je to jedini trofej koji Novaku nedostaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi