Mihailović i Hasečić najbolji

Kadetski turnir u stonom tenisu

Mihailović i Hasečić najbolji

U nedjelju je u Tuzli odigran Drugi turnir za sub kadete i sub kadetkinje (do 10 godina) u stonom tenisu, na kojem je prvo mjesto kod sub kadeta osvojio Nikola Mihailović iz Banje Luke, a kod suba kadetkinja prvo mjesto osvojila je igračica sarajevskog Željezničara Alemka Hasečić.

Drugo mjesto kod sub kadeta osvojio je Kenan Jašarević iz Ključa, treće Emir Mujičić iz Banje Luke, a četvrto Aleksa Sibinović iz Borca Banja Luka.

Drugo i treće mjesto pripalo je sub kadetkinjama iz Ilijaša Amili Spahić i Harisi Mešetović.

Na prvenstvu je učestvovalo više od 70 sub kadeta i sub kadetkinja iz 16 klubova, saopšteno je danas iz Stonoteniskog saveza Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti