Mladi bh. stonoteniseri putuju u Katar

Mladi bh. stonoteniseri putuju u Katar

O. Lekić

Stonoteniski savez Katara pozvao je mladu stonotenisku reprezentaciju Bosne i Hercegovine na sedmodnevni trening kamp u Dohi od 7. do 15. januara.

Stonoteniski savez Katara snosi sve troškove putovanja i smještaja za šest bh. takmičara i dva trenera, saopšteno je iz Stonoteniskog saveza BiH.

Posrednik u pozivu za reprezentaciju BiH je Zlatko Novaković, dugogodišnji stonoteniski trener koji živi u Dohi i radi kao direktor Katarske stonoteniske reprezentacije.

U Katar će putovati: Irhad Bušatlić (Vogošća), Dino Čustović ("Hašim Spahić" Ilijaš), Siniša Marčetić (Borac Raiffaisen Bank), Mirnes Čustović ("Hašim Spahić" Ilijaš), Toni Buntić (Mostar), Edin Gutić (Kreka) i treneri Fikret Fazlić i Goran Rajčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.