Moldavija vodi 2:0 protiv Mađarske

Po svemu sudeći znamo sljedećeg protivnika

Moldavija vodi 2:0 protiv Mađarske

M. Maksimović

Kako sada stvaru stoje, protivnik naše reprezentacije u narednom meču mogla bi vrlo lako biti reprezetacija Moldavije. U Kišnjevu Moldavija nakon prvog dana vodi 2:0 protiv Mađarske.

Prvi bod je osvojio Maxim Dubarenco koji je u prvom meču pobjedio Martona Fucsovicsa u četiri seta 3-6,6-4,6-4,6-4. U drugom meču je Radu Albot opravdao status favorita, sa lakih 6-1,6-3,6-3 se obračunao a Viktorom Filipenkom. Za subotu je selektor Moldavije najavio par Albot-Gorban dok će na drugoj strani biti Fucsovics i Levante Godry. 

 

EA Zona grupa II

Bugarska - Finska 1:1

Irska - Estonija 1:0 

Tunis - Latvija 0:2 

Monaco - Bjelorusija 1:1

Moldavija - Mađarska 2:0

BiH - Luksemburg 2:0

Litva - Kipar 2:0 

Portugal - Benin 2:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti