m:tel nagradio tri najsrećnija gledaoca pametnim telefonima

Lajović osvojio ATP Challenger u Banja Luci

m:tel nagradio tri najsrećnija gledaoca pametnim telefonima

Sponzorski tekst

Srbijanski teniser Dušan Lajović osvojio je ATP Challenger turnir "Banjaluka 2015" pobijedivši u finalu Rumuna Viktora Haneskua rezultatom 2:0, odnosno 7:6 i 7:6 po setovima.

"Drago mi je da sam uspio da trijumfujem u dva seta, jer sigurno ne bi bilo lako da smo ušli u treći", rekao je Lajović i dodao da će mu povratak među prvih 100 igrača na ATP listi mnogo značiti kako bi skupio još bodova do kraja sezone. Lajović je osvajanjem ovog turnira dobio 9.200 evra, 100 ATP bodova i trenutno se nalazi na 96. mjestu na ATP listi. 

Po završetku meča, Lajović je vjernoj publici dobacio  tri teniske loptice, a oni najspretniji koji su uspjeli uhvatiti lopticu ujedno su i dobitnici vrijednih m:tel nagrada - pametnih telefona, koje je uručila Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel.

Podržavajući organizaciju teniskog turnira Challenger Banjaluka, od samog  početka održavanja ovog takmičenja, kompanija m:tel  pokazala je i ovom prilikom da pruža svesrdnu podršku  Teniskom savezu Republike Srpske i Teniskiom klubu "Mladost" Banjaluka. Kako poručuju iz ove kompanije, s ponosom će i ubuduće podržavati razvoj sporta u našoj zemlji, jer i ovo takmičenje je pokazalo da BiH ima materijalne i ljudske resurse za velika sportska dešavanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.