Murray: Da ne igram tenis, bavio bih se fudbalom

Volio bi biti trener

Murray: Da ne igram tenis, bavio bih se fudbalom

Britanski teniser Andy Murray ovih dana uživa u slobodnom vremenu. 

Murry imao problema sa povredom kuka koja ga odavno muči, a zbog nje će možda propustiti kompletan ostatak sezone. 

Obzirom da u njegovom životu trenutno nema posebnih teniskih dešavanja, njegovi intervjui su postali nešto zanimljiviji jer se više ne odnose na standardne, toliko puta obrađene, teme. 

Tako smo naprimjer saznali da bi Murray, da nije teniser, najvjerovatnije bio fudbaler ili možda fudbalski trener. 

"Volim čitati, gledati i pričati o fudbalu. Ako bih nešto radio sa strašću, a da nije tenis, onda bi to vjerovatno bio fudbal. Veliki sam fan fantasy fudbala, pa se mogu vidjeti kao trener. Znam da je ovo potpuno drugačije od stvarnog svijeta, sigurno nije lako trenerima kao što svi misle", rekao je Murray. 

Podsjetimo, Britanac iza sebe ima očajnu sezonu u kojoj je izgubio prvo mjesto, a veliko je pitanje na kojoj poziciji će dočekati kraj godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi