Murray i Federer prvi favoriti na Wimbledonu

U susret trećem Grand Slamu

Murray i Federer prvi favoriti na Wimbledonu

Britanski teniser Andy Murray i Švicarac Roger Federer prvi su favoriti na ovogodišnjem Wimbledonu, sudeći po kladionicama.

Sezona na šljaci je gotovo i ovih dana su već počeli turniri na travi koji će prethoditi trećem Grand Slam turniru sezone - Wimbledonu.

Neki će pred Wimbledon igrati na pripremnom turniru u Halleu, a neki u Queen'su, ali svjetske kladionice smatraju da su Federer i Murray glavni favoriti za titulu. Podsjetimo, Murray je branilac titule ove godine, dok je Federer čak sedam puta osvajao ovaj turnir.

Ukoliko uložite euro na jednog od njih dvojice, možete dobiti 3,75 eura, dok je na trećem mjestu ove liste Srbijanac Novak Đoković sa koeficijentom 6,7. Iza njega slijede Rafael Nadal i Miloš Raonić sa koeficijentima 7, odnosno 17.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi