"Murray i Đoković ostaju favoriti"

Toni Nadal smatra

"Murray i Đoković ostaju favoriti"

Iako je Roger Federer osvojio Australian Open i tako potvrdio da nije za staro gvožđe, Toni Nadal smatra da su Andy Murray i Novak Đoković i dalje najveći favoriti za osvajanje preostala tri Grand Slama u sezoni kao i drugih velikih turnira na kojima budu nastupili.

Stric i trener Rafe Nadala je izjavio da su Škot i Srbijanac i dalje ispred svih i ne sumnja da će i ove sezone imati dosta uspjeha.

"Porazi Đokovića i Murraya su bili iznenađenje, ali to je samo jedan turnir, sačekajmo da vidimo šta će se događati. Za mene su njih dvojica i dalje favoriti za osvajanje velikih trofeja", rekao je Nadal.

Podsjetimo, Novak Đoković je takmičenje na prvom Grand Slamu sezone završio već u drugom kolu, dok je Britanac eliminisan u trećoj rundi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti