Murray pravdao psovke svoje vjerenice

Nakon ružnih riječ upućenih Berdychu

Murray pravdao psovke svoje vjerenice

Andy Murray se pobjedom od 3:1 plasirao u finale Australian Opena savladavši Tomasa Berdycha u meču punom tenzija. Najbolji britanski teniser stao je u odbranu svoje vjerenice Kim Sears koja je na prost način ispratila jedan poen svog budućeg supruga.

Sears je u finišu prvog seta opsovala Tomaša Berdycha, nakon što je Murray napravio break.

"Kada je mnogo tenzije, koju i mediji stvaraju, onda je sasvim normalno da u vam izleti nešto zbog čega se možete pokajati", rekao je Murray.

Murray će u finalu Australian Opena igrati protiv boljeg iz duela u kojem se u petak ujutru sastaju Novak Đoković i Stanislas Wawrinka.

OtuFF507lvP

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.