Nadal: Loša sreća danas je bila na mojoj strani

Španac nakon poraza u finalu AO

Nadal: Loša sreća danas je bila na mojoj strani

Spektakularno finale prvog Grad Slama ove sezone pokvarila je povreda Rafaela Nadala, koji zbog bolova u leđima nije mogao pružiti onakav tenis na koji smo od njega navikli.

"Hvala Stan, zaslužio si ovu titulu. Loša sreća je danas bila na mojoj strani. Veliko hvala svima, od sakupljača loptica do direktora ovoga takmičenja. Stvarno se svake godine ovdje osjećam fenomenalno, jer imamo sve što nam je potrebno", kazao je Nadal na ceremoniji nakon finala prvog Grand Slama sezone u kojem je poražen sa 3:1, te dodao:

"Moj tim i ja smo uložili velike napore da se uspješno vratim nakon što sam prošle godine propustio ovaj turnir. Hvala publici koja je bila uz mene u ove dvije sedmice, žao mi je što se ovako završilo. Vidimo se za dvanaest mjeseci".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.