Nadal: Mislim da mogu igrati još bolje
Bez problema do finala

Nakon još jednog finala u Roland Garrosu

Nadal: Mislim da mogu igrati još bolje

M. Maksimović

Rafael Nadal je danas u Parizu proslavio svoju 51.pobjedu na ovom  Grand Slam turniru. U nedelju će protiv Novaka Đokovića loviti svoj rekordni sedmi naslov.

U meču protiv Davida Ferrera nije bilo neizvjesnosti, baš kao i u predhodnim mečevima. Ove godine, Nadal do finala nije izgubio niti jedan set.

''Ovo je danas bio možda i moj najbolji meč u Parizu. Jako sam sretan što sam izborio još jedno finale, žao mi je što se to dogodilo u meču protiv mog velikog prijatelja. Ipak niti danas u polufinalu nisam igrao neki vrhunski tenis, uslovi nisu bili idealni, bilo je malo vjetra i mislim da mogu igrati još bolje. U poređenju sa prošlom godinom ali to ne mora ništa značiti u finalu'' rekao je nakon današnjeg finala Rafael Nadal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.