Nadal: Nisam siguran da je Novak povrijeđen
Foto: EPA

Sumnja u povredu Đokovića

Nadal: Nisam siguran da je Novak povrijeđen

Španski teniser Rafael Nadal večeras će igrati finale Mastersa u Miamiju.

Za protivnika će imati Rogera Federera, sa kojim će po 37. put odmjeriti snage na ATP Touru.

Sedmi igrač svijeta uoči velikog finala govorio je o legendarnom Švajcarcu, ali se dotakao i drugog tenisera svijeta Novaka Đokovića, za koga je izrazio sumnju da je zaista povrijeđen.

"Ne znam da li je Novak povrijeđen. Narednog vikenda će igrati mečeve Davis Cupa protiv Španije, tako da nisam siguran da je povrijeđen", rekao je Nadal.

Masters u Miamiju propušta i prvi reket svijeta, Britanac Andy Murray.

"Kad je riječ o Andyju, ne znam šta se dešava. Ne igra ovdje, na turniru koji toliko voli, tako da se nešto zbiva sigurno. Možda su sada ta odsustva slučajnost, ali generalno gledano to nije tako – mislim da je tijelu mnogo teže kada se najveći dio vremena provodi na betonu, agresivnije je na tijelu", izjavio je Rafa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi