Nadal Đokoviću poželio sreću u Davis kupu

Nakon finala

Nadal Đokoviću poželio sreću u Davis kupu

Prvi reket svijeta Rafael Nadal poželio je nakon poraza u finalu završnog mastersa u Londonu od Novaka Đokovića 6:3, 6:4 svaku sreću srpskom teniseru u Davis kupu u kojemu se Srbija sastaje sa reprezentacijom Češke republike. 

"Odmah na startu mog govora čestitao bih super-igraču kao što je Novak. Želim ti sve najbolje sa Davis kup reprezentacijom, zaslužio si!", kazao je Nadal.

Španac je naveo da mu je 2013. godina najuspješnija u karijeri, te da se nada da će i naredne godine biti učesnik na turniru u Londonu.

"Ovo je vjerovatno najbolja sezona od kada igram tenis i igranje na ovom stadionu, pred ovakvom publikom je za mene nevjerovatno iskustvo. Hvala velikoj podršci tokom cijelog turnira, nadam se da ću i sljedeće godine doći na završni turnir", zaključio je Nadal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije