Nadal upitan i za Wimbledon
Nadal nema sreće sa povredom

Zbog povrede koljena

Nadal upitan i za Wimbledon

Nakon što je otkazao Queen's Club, najbolji igrač svijeta, Španac Rafael Nadal mogao bi propustiti i Wimbledon, turnir na travi koji je konačno osvojio prošle sezone.

Prema pisanju španske Marce, prvom igraču svijeta velike probleme zadaju bolovi u koljenu. Zbog toga ga neće ga biti u londonskom Queen's Clubu, gdje je takođe trebao braniti titulu.

”Otkazali smo Queen's i učinićemo sve kako bi bio spreman za Wimbledon, ali će sve zavisiti o rezultatima pregleda. Ukoliko pretrage pokažu da je koljeno u lošijem stanju onda se sigurno nećemo kockati”, istakao je Rafin stric i trener Toni Nadal, dodavši da tačna dijagnoza još nije postavljena, ali da nešto nije u redu s koljenom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.