Neprikosnovena Emina Hadžiahmetović

Pozivni TOP-12 za juniore i juniorke

Neprikosnovena Emina Hadžiahmetović

M. Skaka

U nedelju u Foči je održan Pozivni TOP-12 za juniore i juniorke. Takmičari su bili razvrstani u grpe po 6, a nakon toga se igralo unakrsno tj. prvak grupe „A“ protiv drugoplasiranog iz grupe „B“ i prvak grupe „B“ protiv drugog iz grupe „A“.

Plasman za prva četiri mjesta je sljedeći:

1. Aličić Armin        STK „Vogošća“ – Vogošća
2. Abdagić Isak        STK „Top Stens '73“ – Cazin
3. Bobaš Ivan        STK „CM“ – Vitez
4. Marković Damjan    STK „Perućica“ – Foča

Kod juniorki treba naglasiti vrlo dobru igru mlade kadetkinje Emina Hadžiahmetović koja je na juniorskom TOP-12 pobijedila sve protivnice bez izgubljenog seta. To je ujedno dobar znak pred nastup naše ženske kadetske reprezentacije na Open Cadet Češke u Hodoninu od 5. do 7. februara 2010. godine.

Plasman juniorke:

1. Hadžiahmetović Emina     STK „Željezničar“ – Sarajevo
2. Kovač Ajla                STK „Željezničar“ – Sarajevo
3. Bušatlić Belma            STK „Vogošća“ – Vogošća
4. Milojica Sanja            STK „Prijedor“ - Prijedor

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.