Nova imena u  STK "Bosna"
STK Bosna - sezona 2008/09

Pred početak nove stonoteniske sezone

Nova imena u STK "Bosna"

Nakon završene stonoteniske sezone u BiH, stonoteniseri sarajevske Bosne su na zasluženom odmoru. Prema ranije utvrđenom planu, prvo okupljanje ekipe je predviđeno za 5. avgust.

Treba pomenuti da će stonoteniski klub Bosna u narednoj sezoni nastupati u izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu. Prošlogodišnja ekipa, Pajević Mirsad, Korjenić Amar, Korjenić Kemal i Mrđa Nikica će biti pojačana za dva nova igrača. Naime, u prelaznom roku, Bosnu su pojačali Muhović Mirza i Pašić Vanja, što će svakako značiti i novi kvalitet u borbi za sami vrh tabele.

Iako u STS BiH još uvijek nije usvojen kalendar takmičenja za jesenji dio sezone, očekuje se da će Premijer liga BiH krenuti početkom oktobra, što je u svakom slučaju dovoljno dug period kako bi se izvršile sve potrebne pripreme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.