Novak Đoković: Nisam razočaran
Novak po završetku finala

Nakon poraza u finalu Roland Garrosa

Novak Đoković: Nisam razočaran

M. Maksimović

Novak Đoković nije bio previše nezadovoljan nakon poraza u svom prvom finalu Roland Garrosa. Do sada je Đoković u svojoj karijeri tri puta igrao u polufinalu, dva puta u četvrtfinalu.

''Dao sam maksimum da se vratim nakon što sam izgubio prva dva seta. Da smo eventualno nastavili meč u nedelju, možda bih izborio peti set. Nisam nezadovoljan jer ovo je moje prvo finale u Roland Garrosu, Nadal je igrao sjajno ove godine. Hvala ljudima koji su došli danas, iako je bio ponedeljak i koji su opet stvorili sjajnu atmosferu'' pričao je nakon meča Novak Đoković kojeg vrlo brzo očekuju nova iskušenja, nastup na Wimbledonu kojeg je osvojio prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.