Novak Đoković se konačno oglasio

Više nije najbolji teniser svijeta

Novak Đoković se konačno oglasio

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković od ponedjeljka više nije najbolji teniser svijeta, a trod od njega preuzeo je Andy Murray.

Đoković je u drugom dijelu sezone totalno zakazao pa je britanski teniser uspio da stigne njegovu bodovnu prednost, te mu na kraju preotme tron na ATP listi. Nakon što je pao na drugo mjesto mnogi su se odlučili našaliti na račun Đokovića, a srbijanski teniser danas se konačno oglasio.

Đokovića očekuje ovog mjeseca završni turnir u Londonu, ali je teško da može vratiti prvo mjesto. Ipak, Đoković je svojom fotografijom na Facebooku odlučio svima dati do znanja da je reket njegova prva ljubav, te da će ponovo praviti magiju s njim.

"Dobro jutro svima" Ovaj momak i ja imamo veoma poseban odnos. Par raskida tu i tamo, ali on zna da ga ja volim. Zajedno pravimo magiju, moj reket i ja", napisao je Đoković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi