Novak sa Marinom, Roger sa Andyjem

Poznate grupe na završnom Mastersu

Novak sa Marinom, Roger sa Andyjem

Danas je obavljen žrijeb završnog Mastersa u Londonu koji će se igrati od 9. do 16. ovog mjeseca. U grupi A se nalaze pobjednik Australian Opena Stanislas Wawrinka, branitelj naslova Novak Đoković, osvajač US.Opena Marin Čilić i Čeh Tomas Berdych.

U drugoj grupi su Roger Federer, Japanac Kei Nishikori, Britanac Andy Murray i Kanađanin Milos Raonic.
Paralelno sa ovim turnirom, igra se i onaj osam najboljih parova. U grupi A su najbolji par svih vremena braća Bryan, Peya - Soares, Rojer - Tecau i Kubot - Lindstedt. U drugoj će igrati Nestor - Zimonjić, Benneteau - Roger-Vasselin, Granolers - Lopez, te Dodig i Melo.

Prvog dana turnira u nedelju igrat će Nishikori - Murray odnosno Federer - Raonic u grupi B, te u grupi A
Francuzi Julien Benneteau i Edouard Roger-Vasselin protiv Španaca Marcela Granollersa i Marca Lopeza, te Melo i Dodig protiv Zimonjića i Nestora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.