Novi problemi za Tipsarevića

Povreda zadnje lože

Novi problemi za Tipsarevića

Janko Tipsarević pauziraće par nedjelja zbog problema sa povredom zadnje lože.

Bivši broj osam je u posljednje vrijeme muku mučio sa povredom stopala, zbog koje je doživio veliki pad na ATP listi, a nakon što se ponovo vratio u TOP 100, zadesio ga je novi maler. Tipsi je, naime, pukao mišić zadnje lože, ali je saopšteno da neće duže odsustvovati sa terena.

Srbijanski teniser je prethodno operisao tetivu stopala, te je imao niz drugih problema koji su ga udaljili od samog svjetskog vrha.

Trenutno je 93. igrač svijeta, a u karijeri je osvojio četiri titule. Ne treba zaboraviti da je prije samo nekoliko godina Tipsarević bio učesnik završnog Mastersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi