Novi šou Nicka Kyrgiosa na teniskom terenu

Australac ponovo u svom svijetu

Novi šou Nicka Kyrgiosa na teniskom terenu

M. Šljivak

Australac Nicky Kyrgios ponovo je napravio šou na teniskom terenu.

Na turniru u Pekingu Kyrgios je savladao Mischu Zvereva sa 2:1 (3:6, 6:2, 6:2), ali je u meč protiv njemačkog tenisera ušao izuzetno opušten.

Već na zagrijavanju je bilo vidljivo da baš i nije zainteresovan za igru, a potom je nastavio raditi šou pored klupe za odmor.

Jednostavno je uživao. Tokom pauze je pjevao i leškario se na klupi, a zatim se i probudio na terenu gdje je počeo mnogo bolje igrati.

Također, probleme mu je predstavljala i klupa gdje je sjedio, ali je očito da Australac radi poteze kako bi skrenuo pažnju na sebe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi