Novi trener Đokovića omalovažavao Rafaela Nadala

Bez dlake na jeziku

Novi trener Đokovića omalovažavao Rafaela Nadala

...

Legendarni američki teniser, i novi trener Novaka Đokovića, Andre Agassi je novom izjavom iznenadio sve ljubitelje tenisa.

Agassi je kroz izjavu omalovažavao Rafaela Nadala, iako mu to vjerovatno nije bio cilja, a u istoj nije krio oduševljenje Rogerom Federerom.

''Impozantno je da čovjek nakon šest mjeseci pauze zbog povrede, u svojoj 35. godini osvoji jedan tako jak turnir. To je Federer napravio, i zaista mu treba odati veliko priznanje, jer je do finala igrao nekoliko mečeva u kojima je pobjeđivao nakon pet setova igre, zbog čega titula na Australian Openu još više dobija na značaju. Vjerujte mi kada bi stavili na vagu devet titula Roland Garrosa koje je osvojio Nadal i ovu posljednju na Australian Openu, koju je odnio Federer, vrijednija je titula Švicarca, jer način na koji je došao do iste je za ogromno poštovanje.'' rekao je Agassi.

Roger Federer je u finalu ovogodišnjeg Australian Opena savladao Rafaela Nadala sa 3:2 u setovima, a do njihovog novog susreta ćemo čekati određeni period, jer je Federer otkazao učešće na Roland Garrosu ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi