Đoković baš rijetko plače, ovaj put nije mogao izdržati

Nakon što se Ana oprostila

Đoković baš rijetko plače, ovaj put nije mogao izdržati

E. Škorić

Srbijanski teniser Novak Đoković zaplakao je zbog Ane Ivanović.

Novak nije od onih tipova koji često zaplaču, no nije mogao zaustaviti suze kada je saznao da se Ana oprostila od tenisa.

"Emotivno sam doživio Anin oproštaj dok sam gledao njen snimak. Poznajem je od pete godine i poslije sam s njom razmijenio nekoliko poruka, čestitao joj na izvanrednoj karijeri i suze su mi krenule", rekao je Đoković za Sportskui žurnal, pa je još dodao:

"Mogu samo da zamislim koliko je emocija morala proći da bi donijela onakvu odluku. Prošle godine se i udala, razmišlja o porodici. Izvanredna je osoba i zaslužuje sve najbolje".

Ana je, podsjetimo, 28. decembra minule godine saopćila da završava tenisku karijeru, te se odlučila posvetiti porodici i privatnom životu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi