Đoković: Becker će i dalje biti moj trener

Đoković: Becker će i dalje biti moj trener

Novak Đoković je nakon osvajanja Indian Wellsa odbacio špekulacije da Boris Becker neće više biti njegov trener.

Đoković uz Beckera nije osvojio ništa na početku sezone, a čim je uz njega bio Marijan Vajda Đoković je osvojio turnir u Indian Wellsu. 

Međutim, najbolji srbijanski teniser čvrsto stoji uz Beckera i potvrđuje da će slavni Nijemac i dalje raditi u njegovom trenerskom timu. 

''Ljudi me uvijek pitanju da li Boris treba da bude sa mnom, ili ne, ali tek je početak sezone, mi radimo kao tim i tako će biti i dalje". 

"Boris je moj glavni trener, to poštuje i Marijan Vajda, to poštujem i ja i svi se nadamo novim uspjesima'', rekao je Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.