Đoković igra u Monte Carlu

Spreman za sezonu na šljaci

Đoković igra u Monte Carlu

Drugi reket svijeta Novak Đoković zbog povrede lakta propušta turnir u Miamiju, a najnovije informacije govore da bi trebalo da bude spreman za prvi ovosezonski Masters na šljaci u Monte Carlu.

Đoković je prošle godine u Kneževini zaustavljen u drugom kolu od Jirija Veselog, te na tom turniru brani samo 10 bodova.

Za sada je poznato da na Mastersu u Monte Carlu neće nastupiti Roger Federer, Gael Monfils i Kei Nishikori, dok je nastup najboljeg tenisera svijeta Andyja Murraya i dalje pod upitnikom.

Turnir u Kneževini, koji je na programu od 16. do 23. aprila, igra se za nagradni fond od 4.273.775 evra. Titulu brani sedmi igrač svijeta Rafael Nadal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi