Đoković je 'Legenda'

Novo priznanje za najboljeg svjetskog tenisera

Đoković je 'Legenda'

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković trenutno je u Madridu gdje se priprema za početak Masters turnira.

Nakon dvije godine nepojavljivanja, Đoković će ponovo biti u prilici da dođe do novog trofeja u prijestonici Španije.

Malo slobodnog vremena popularni Nole iskoristio je i kako bi primio nagradu 'Legenda', koja se dodjeljuje najboljim sportistima.

"Veoma sam ponosan što sam ovogodišnji dobitnik nagrade Marca Leyenda, koja se u Španiji dodjeljuje najboljim sportistima. Cijeli svoj život posvetio sam sportu i postigao značajne rezultate, ali uvijek se osjećam tako zahvalno kada se nađem među sjajnim sportistima, pravim legendama našeg vremena. Hvala vam, mnogo mi znači ovo priznanje posebno na današnji dan", napisao je Đoković na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo, ovogodišnji Masters u Madridu na programu je od 1. do 8. maja, a titulu brani Britanac Andy Murray koji je u prošlogodišnjem finalu nadigrao Španca Rafaela Nadala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi