Đoković: Miris Beckerovih nogu dekoncentriše moje protivnike

Prvi reket svijeta

Đoković: Miris Beckerovih nogu dekoncentriše moje protivnike

Odgovarajući na pitanja svojih fanova, ali i ljubitelja tenisa putem društvenih mreža, najbolji svjetski teniser Novak Đoković otkrio je zašto Boris Becker bez patika posmatra njegove mečeve, a odgovor je bio i više nego zanimljiv.

"To je veoma dobro pitanje, svaka čast što si to primijetio. Vjerovatno želi da uznemiri moje protivnike na neki način. Ukoliko je vjetrovito, onda miris može da dođe do mog protivnika, a ja sam se navikao", odgovorio je Đoković.

Istim šaljivim tonom Nole je odgovorio i na pitanje gdje mu razgibanost više pomaže, da li na terenu ili u privatnom životu.

"U profesionalnom pomaže sigurno, a što se tiče privatnog, to ćeš morati da pitaš moju suprugu Jelenu", odgovorio je Novak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije