Đoković: Motivisan sam da odem što dalje

Novak pred četvrtfinale

Đoković: Motivisan sam da odem što dalje

Srbijanski teniser Novak Đoković plasirao se jučer u četvrtfinale Wimbledona nakon što je pobijedio Francuza Adriana Mannarina sa 3:0 u setovima. 

Đokoviću za sada ide veoma dobro na ovogodišnjem Wimbledonu i nije izgubio nijedan set, a svojom igrom je zadovoljan i sam teniser.

"Nisam izgubio nijedan set još uvijek na travi. Dobro se osjećam i motivisan sam da odem što dalje. Ovo je jedan od mojih omiljenih turnira i nadam se da ću nastaviti u istom ritmu. Prekjučer je bio težak dan i za mene i za Mannarina. Čekali smo čitav dan, ali tako je kako je. Danas smo bili na Centralnom terenu, što znači da bez obzira na kišu možemo igrati. Sretan sam da je sve gotovo", rekao je Novak. 

Podsjetimo, naredni rival Đokoviću bit će Češ Thomas Berdych.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi