Đoković: Nadam se da će Becker biti sa mnom u Monte Carlu

Đoković: Nadam se da će Becker biti sa mnom u Monte Carlu

Novak Đoković je rekao kako će na turniru u Monte Carlu uz njega biti trener Marian Vajda koji je za njega i više od trenera, ali da ima i puno povjerenje u novog trenera Borisa Beckera.

"Marjan nije za mene samo trener, on je za mene i moju porodicu pravi prijatelj, neko ko je tu u najtežim trenucima. Neko ko dijeli dobre i loše momente sa mnom u životu, kao i životna iskustva", kaže drugi igrač svijeta.

"Očigledno je da me zna vrlo dobro, zna me više nego Boris, naravno, ali je Becker tek počeo da radi sa nama i mogu da istaknem da imamo odličnu komunikaciju. Nadam se da će Boris biti na tribinama Monte Carla", rekao je Đoković.

Boris Becker nije bio uz Đokovića na nedavnom turniru u Miamiju, ali je Novak rekao kako će Becker biti s njim na predstojećem turniru u Monte Carlu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.