Đoković: Nisam se osjećao dobro na terenu

Nole iskren

Đoković: Nisam se osjećao dobro na terenu

Novak Đoković donio je drugi poen Srbiji u duelu sa Rusijom u okviru prvog kola Davis Cupa.

Ipak, najbolji srbijanski teniser nije bio zadovoljan svojom igrom, istakavši da je tokom susreta sa Danilom Medvedevim imao i problema sa ramenom.

"Ne osjećam se dobro zbog ramena. Pobjeda je pobjeda, jeste da je predaja, a krivo mi je jer gajim prijateljski odnos sa Medvedevim. Njegov debitantski meč se, nažalost, tako završio. Ostvarili smo bitan trijumf i dobili dosta samopouzdanja", rekao je Đoković.

Podsjetimo, Srbija nakon prvog dana takmičenja u Nišu vodi sa 2:0. 

Prvi poen domaćinu donio je Viktor Trociki pobjedom nad Karenom Kačanovim. Prednost Srbije udvostručena je nakon što je Danil Medvedev predao meč Novaku Đokoviću u četvrtom setu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi