Đoković odgovorio na Nadalove optužbe
Foto: EPA

Nije se dugo čekalo

Đoković odgovorio na Nadalove optužbe

Španski teniser Rafael Nadal je prije nekoliko dana izjavio da "nije siguran je li Novak Đoković zaista povrijeđen", nakon što je srbijanski teniser propustio Masters u Miamiju.

U Davis Cupu se ovog vikenda igra meč Srbije i Španije gdje će nastupiti i Novak Đoković, zbog čega je Nadal i posumnjao da li je drugi najbolji svjetski teniser zaista povrijeđen.

Nije se dugo čekalo na Đokovićev komentar, koji je odlučio odgovoriti na Nadalove optužbe.

"To je njegova stvar. Ima pravo da misli šta hoće. Nismo razgovarali, tako da vjerovatno nije znao o kakvoj je povredi riječ", poručio je srbijanski teniser.

Novak Đoković je dodao da je povreda lakta prošlost, te da je spreman za četvrtfinale Davis Cupa.

"Sve je dobro. Nemam bolove i mnogo vremena sam posvetio oporavku, pa se nadam da ću biti spreman. Očekuje nas težak meč, bez obzira što za Španiju neće igrati Rafa Nadal", dodao je Đoković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi