Đoković: Ovo je zaista poseban trenutak
Foto: EPA

Novak osvojio Roland Garros

Đoković: Ovo je zaista poseban trenutak

E. Škorić

Prvi teniser svijeta Novak Đoković danas je stigao do 12. Grand Slam naslova.

Novak je nakon pobjede nad Andyjem Murryjem bio presretan, pošto je prvi put osvojio Roland Garros.

"Ovo je zaista poseban trenutak, možda i najveći u mojoj karijeri. Hvala vam. Sunce se sada pojavilo, lijepo je videti sunce poslije 10 dana kiše. Veliko je zadovoljstvo vidjeti vas, vidjeti ovu publiku koja je došla na finale. Nadam se da ste uživali u ovom meču danas", rekao je emotivni Djoković, koji je još dodao:

"Moram da kažem da je za mene najvažnije to što sam danas osjetio nešto što nikada u cijelom životu nisam osjetio. Iscrtao sam srca na šljaci, dobio sam dozvolu za to. Najvažnije za to je što sam iscrtao i što sam sa vama svaki dan na ovom terenu. Hvala vam".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi