Đoković: Pobjeda koja podiže samopouzdanje

Nakon teško izborenog četvrtfinala

Đoković: Pobjeda koja podiže samopouzdanje

Novak Đoković je uz puno problema izborio nastup u četvrtfinalu velikog ATP turnira u Šangaju. U trećem kolu je tek u tri seta uspio slomiti otpor neugodnog Mikhaila Kukushkina.

Nakon meča, Novak je odao priznanje svom protivniku.

" Kukushkin zaslužuje sve čestitke. odigrao je odličan meč, neki poeni koje je osvojio su bili nevjerovatni. Ranije nisam igrao protiv njega i trebalo mi je dosta vremena da uđem u udarac. Pogađao je winnera na svim dijelovima terena. ovo je bio moj najteži meč u Kini do sada. Zato mi je posebno drago što sam ostao do kraja čvrsrt. Ovakve pobjede podižu samopouzdanje " istakao je nakon meča Đoković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.