Đoković posrnuo zbog problema u braku?

Upoređuju ga sa Tigerom Woodsom

Đoković posrnuo zbog problema u braku?

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković doživio je veliki pad u svojoj igri u posljednjih nekoliko mjeseci i postalo je jasno da prolazi trenutno kroz velike probleme u svom privatnom životu.

Prije nekoliko mjeseci javnost je špekulisala da je Novak prevario svoju suprugu Jelenu, ali da mu je ona na kraju ipak odlučila oprostiti. Međutim, i pored toga forma srbijanskog tenisera je iz turnira u turnir sve lošija i jasno je da problemi još uvijek nisu riješeni.

Legendarni teniser John McEnroe izjavio je da je sada svima jasno da Novaku baš ne ide u braku sa Jelenom. On ga je čak uporedio sa Tigerom Woodsom koji je nakon dugogodišnjeg braka priznao svojoj supruzi da ju je varao više od 100 puta. McEnroe je dodao da Đoković neće igrati u pravoj formi sve dok ne riješi nesuglasice sa svojom suprugom.

"Prva osoba koja mi padne na um kada mislim o Novakovom problemu je Tiger Woods. On je imao problema i jednostavno je bio van sebe. Novak je priznao da ima problema van terena sa svojom porodicom, odnosno suprugom Jelenom. Ne možete biti fokusirani na tenis kada se to dešava, vi onda jednostavno više niste taj igrač", rekao je McEnroe, te nastavio:

"Novakova situacija me baš podsjeća na Tigerovu i tužno je da se Tiger nakon svega toga više nikada nije vratio u pravu formu. Zapitam se da li je moguće da mu se sve to dešava. To je jednostavno stvar koja ti uđe u mozak i ne možeš protiv toga. Pa, na terenu je vidljivo da ima problema i svako je to shvatio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi