Đoković povraćao na terenu tokom meča sa Nadalom

Problemi sa mučninom

Đoković povraćao na terenu tokom meča sa Nadalom

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković nije uspio da osvojio svoju prvu Grand Slam titulu na Roland Garrosu pa će i naredne godine primarni cilj Noleta biti napad na trofej Otvorenog prvenstva Francuske.

Rafael Nadal je nakon tri i pol sata igre savladao Đokovića rezultatom 3:1, a Novak Đoković je tokom drugog seta i na početku trećeg osjetio jaku mučninu što je uslovilo pad u igri drugog tenisera svijeta.

Kamere koje su radile prenos finala Roland Garrosa su zabilježile trenutak kada je Novak povratio na terenu što dovoljno govori o tome koliko je naporno bilo igrati današnje finale protiv apsolutnog vladara šljake u Parizu.

MDQZYi0hz0w

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.