Đoković: Rogere, zadovoljstvo je igrati protiv tebe

Novak slavio u Indian Wellsu

Đoković: Rogere, zadovoljstvo je igrati protiv tebe

E. Škorić

Novak Đoković je u Indian Wellsu stigao do 50. titule u karijeri.

Đoković je u finalu Indian Wellsa sa 6:3, 6:7, 6:2 savladao Rogera Federera. 

“Rogere, nisi imao sreće, ali je zadovoljstvo igrati protiv tebe jer si šampion. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo sastati”, poručio je Đoković nakon što je preuzeo nagradu.

“Ovo je jedan od najboljih turnira. Postavio je visoke standarde i čestitam svima koji su tome doprinijeli. Čestitam i svom timu, bez njih ovo ne bi bilo moguće. Ne uzimam ništa zdravo za gotovo, osjećam na terenu žrtvu i energiju koju mi daju da bih živio svoj san. Naravno, navijači uvijek čine posebnim ovakve turnire”, istakao je srbijanski teniser.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.